+44 1482 221004

+1 437 836 3690

Get in touch

Menu

Email

info@c-b-i.co.uk


Phone

+44 1482 221004

+1 437 836 3690


Find us

Head Office
2 Humber Quays,
Hull, HU1 2BN

close button

Can we help?

Get in touch

Hull, UK

Designed to create a people inspired workspace and inject personality

We gave national payment solutions brand, Dojo, everything it needed for a new HQ with a bespoke fit-out of its new Hull workspace.

With the company rapidly expanding, we created a flexible environment that delicately balances meeting spaces - including an auditorium, training facilities and socialistation areas - and quiet working areas.

http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image
http://Dojo%20Project%20image

A people-focused design for a people-focused business

When moving into its new office, Dojo wanted to work with an interior design, fit-out and furnishing business with a world of experience in boosting wellbeing through design. And that is why the team came to us.

Flexibility was key to the new space. The new office needed to create space for focused work as well as collaborative working. This has been achieved by integrating individual work pods for the customer service and sales teams to give them space to focus. It also needed to provide vibrant collaboration spaces, like Dojo’s impressive new auditorium, as well as traditional workstations.

Dojo project main Image

Stats

Sqft icon

Sq ft

15,000

Location icon

Location

Hull, UK

Bringing a brand to life through design

Dojo had undergone a rebrand just before our work alongside its team began.

We injected personality into the new space by using a range of bold colour choices and introducing inspirational wall art to give the space a real sense of brand. 

Standout features include an auditorium space, a living wall and a bright, bold, turquoise collaboration space in the centre of the office with a bespoke acoustic ceiling design.

Sustainability right under your nose

Providing a sustainable workspace is key to any project we undertake and sometimes that challenge is easier to meet than others. We often purchase furniture and fittings from eco-friendly sources but for Dojo, we did even better.

Our expert design team integrated the firm’s existing stock of furniture no longer needed in other offices into the fit-out to eliminate wastage. Although it may not be obvious in its new state-of-the-art home, colleagues may well have sat in the same seat before!

Where new products were needed, local companies were used throughout including Camira Fabrics who used recycled materials to create impressive new seating pads and Interface which specialise in carbon neutral flooring.

Being in a newbuild office hub, we were also careful not to alter the shell of the space to maintain its core sustainability properties.

Play

play button

Client
Journey

workplace consultancy icon

Workplace
Consultancy

concept design icon

Concept
Design

costings icon

Budgets

detailed design icon

Detailed
Design

procurement icon

Procurement

project delivery icon

Project
Delivery

handover icon

Handover

day 2 care icon

Day 2 Care

Our recent ranking in the top three of the UK’s Best Workplaces for wellbeing and the top 10 of the UK’s Best Workplaces overall is down to our focus on creating work environments where our people want to be, which facilitate teamwork and support wellbeing.

Our new home at C4DI delivers all this while also enabling efficient and effective working practices, putting us in a great position for future growth.

Liz Briggs, Workplace Experience Manager
http://Dojo%20Project%20Testimonial%20Image

Do you have a similar project?
Tell us about it